۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آن‌ها برای همه لازم است


وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند

1. کباب کردن برگر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

کباب کردن برگر کاری است که مردها هم انجام می‌دهند. بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌ای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد


2. نگهداری از موز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.


3. پوست کندن سیر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.


4. پوست کندن زنجبیل

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.


5. ماهی را روی برش‌های لیموترش کباب کنید

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی ماهی را روی گریل می‌گذارید به سطح آن می‌چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می‌دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می‌کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می‌بخشند.


6. گرم کردن پیتزا

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم می‌کنید، خشک می‌شود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد. اما می‌توانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.


7. برش دادن گوجه‌فرنگی گیلاسی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

گوجه‌فرنگی‌ها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید.


8. خرد کردن پیاز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه می‌کنیم حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.


9. دم کردن چای

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

چای با رنگ‌های مختلف زمان‌های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.
چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.


10. تخم مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای برداشتن پوست‌های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.


11. خرد کردن مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.


12. پخت بوقلمون

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می‌توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.


13. خنک کردن نوشیدنی ها

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه نوشیدنی شما سریع‌تر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.


14. تازه نگه داشتن کوکی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می‌گیرد و برای زمان طولانی‌تری تازه می‌ماند.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *