پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!


برترین‌ها: پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه‌ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

پاستا ریحان

مواد لازم:

  • پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
  • ریحان تازه: ۳ مشت
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه گیلاسی: به مقدار لازم

پاستا ریحان

پاستا ریحان

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.

پاستا ریحان

۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.

پاستا ریحان

۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.

پاستا ریحان

۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحت‌تر آماده بشن.

پاستا ریحان

۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.

پاستا ریحان

۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

پاستا ریحان

۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.

پاستا ریحان

۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.

پاستا ریحان

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *