ورقه‌بادمجان؛ امان از غذا‌های خوشمزه‌ی گیلانی!


برترین‌ها: ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

ورقه بادمجان

مواد لازم:

  • بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ورقه بادمجان

ورقه بادمجان

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این غذای راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا بادمجون هارو حلقه‌ای و به ضخامت ۲ سانت ببریم و بهشون نمک بزنیم و اجازه بدیم تا تلخیشون بره.

ورقه بادمجان

۲. بعد دو طرف بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره.

ورقه بادمجان

۳. حالا داخل یک کاسه تخم‌مرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه میزنیم تا تخم‌مرغ‌ها از لختی دربیان.

ورقه بادمجان

۴. بادمجون هارو مجددا داخل ماهیتابه‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و بعد تخم‌مرغ زده شده رو هم اضافه میکنیم.

ورقه بادمجان

۵. حالا اجازه میدیم تا تخم‌مرغ خودش رو بگیره.

ورقه بادمجان

۶. بعد ورقه رو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.

ورقه بادمجان

۷. حالا ورقه بادمجون خوشمزه ما حاضره و با کته و گوجه فرنگی عالی میشه.

ورقه بادمجان

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *