نان سیب زمینی، عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه


ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • خمیر نان: یک عدد
  • آب: یک دوم پیمانه
  • روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آرد: دو و یک دوم الی 3 پیمانه
  • برگه جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی (پخته): 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

 

 نان سیب زمینی
طرز تهیه:

1. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید.

 

2. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

 

3. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.

4. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

 

5. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید.

 

6. سینی فر را به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *