موس قهوه، دسری مخصوص دوستداران قهوه


ماهنامه کیک و شیرینی: موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
  • تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): 2 عدد
  • شکر: 6 قاشق سوپ خوری
  • خامه فرم گرفته: 200 میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
  • دانه انار: برای تزیین
  • برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)

 

 موس قهوه

طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

2. زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.

 

3. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.

4. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

5. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

6. موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

 

7. روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:

برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *