ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه


مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

  • ماهیچه گوسفند: 1 عدد
    پیاز: 2 عدد
    زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
    سیر (له شده): 2 حبه
    فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
    نمک: 1 قاشق چای خوری
    روغن مایع: 1 لیتر

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت:

1. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

2. روغن و 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د 30 دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

3. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

4. 30 دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

5. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *