طرز تهیه مکش؛ این کته ساده و دانشجویی!


وب‌سایت غذالند: مکش از جمله غذاهای ایرانی است که توجه ویژه ای به آن نشده است، اما طعم خوبی دارد. از نکاتی که می‌توان در مورد این غذا بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • روغن حیوانی: به مقدار لازم
  • کشمش: ۳-۴ قاشق غذاخوری
  • زیره: به مقدار لازم
  • رازیانه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه مکش؛ این کته ساده و دانشجویی!

مراحل پخت

۱. پیاز را نگینی خرد کرده یا روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۲. زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می‌شود و پلو زرد رنگ است.

۳. سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می‌گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

۴. سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا دم بکشد.

نکات:

  • بهتر است پیاز را به جای سرخ کردن تفت دهیم.
  • بهتر است به جای روغن حیوانی از روغن نباتی مایع استفاده شود.
  • این غذا را می توان همراه کشمش یا آلو سیاه استفاده کرد.

 

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *