طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی


برترین‌ها: خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • آلو خورشتی: ۱۰ الی ۱۲ عدد
  • اسفناج خام: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

طرز تهیه:

۱. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیه‌ی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکه‌های خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۲. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۳. حالا حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۴. تا گوشت میپزه اسفناج‌هایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناج‌ها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۵. اسفناج‌ها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلو‌هایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۶. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۷. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۸. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویه‌ای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۹. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۱۰. دیگه خورشت آماده‌ی سرو کردنه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *