طرز تهیه آبگوشت بادمجان


وب‌سایت سرآشپز پاپیون: اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.

مواد لازم آبگوشت بادمجان

  • نمک به مقدار لازم
    پیاز 1 عدد
    نخود 150 گرم
    رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
    گوشت 0.5 کیلوگرم
    بادمجان 3 عدد
    فلفل به مقدار لازم

مواد لازم مناسب 3 نفر

آبگوشت بادمجان

طرز تهیه

زمان تهیه 15 دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میكنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم كرده و در روغن تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.

2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمك و فلفل را به مواد اضافه كرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .

3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری كه روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.

4. صبر میكنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل كه زد شعله را ملایم كرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.

5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمك زده و چند دقیقه صبر میكنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میكنیم.

6. وقتی حدود یك ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ كرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میكنیم.

سایر نکات آبگوشت بادمجان

1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.

2. نخود را از شب قبل خیس كنید و اب آن را 3 مرتبه عوض كنید.

3. اگر دنبه برای سرخ كردن مواد شما كافی نبود حتما از كمی روغن استفاده كنید.

4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه كنید.

5. اضافه كردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *