
دستور پخت شیرینی تمشک و لیمو
ماهنامه کیک و شیرینی: این شیرینی یک دسر متفاوت و مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
میزان سرو: 20 الی 25 عدد
مواد لازم خمیر:
- کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر شکر: 50 گرم
- پوست رنده شده لیموسنگی: 2 عدد
- آب لیمو سنگی: یک عدد
- بیکینگ پودر: یک ق چ
- وانیل: یک ق چ
- آرد: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
- تمشک (یخ زده): 150 گرم
- مربای تمشک: 2 ق س
مواد لازم رویه:
- پودر شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:
طرز تهیه مواد میانی:
تمشک یخ زده را حدود 10 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید و سپس با مربای تمشک مخلوط کنید. این مخلوط را یک طرف دایره های خمیر قرار داده و طرف دیگر را روی آن تا کنید و لبه های خمیر را محکم کنید آنها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. شیرینی ها را از فر درآورید و روی آنها پودر شکر بپاشید و سرو کنید.
منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی