دستور پخت تاس کباب



تاس کباب یکی از غذا‌های سنتی کشورمان است که بر خلاف اسمش کباب نیست بلکه با گوشت و سبزیجات درست میشود. البته این غذا در گذشته خواهان بیشتری داشت و مادربزرگ‌های ایرانی آن را برای بچه‌ها و نوه‌ها میپختند و روی تخت چوبی کنار حوض پر از ماهی در حیاطی که پر بود از گل‌های شمعدانی، سفره‌ای پهن کرده و با هم این غذای خوشمزه را نوش جان میکردند.
منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *