خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟


برترین ها: خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

خواص کدو تنبل:

  •   کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.
  •  کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید می باشد.
  •  کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
  •  کدو تنبل تقویت کننده قلب می باشد.
  •  کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.
  •  کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.
  •  کدو تنبل ضد افسردگی می باشد.
  •  کدوتنبل برای کلیه ها مفید می باشد.

مواد لازم:

  • گوشت : 400 گرم
  • کدو تنبل : 1 کیلوگرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • زعفران : 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع : به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
  • دارچین : 1 قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • آب : 2 لیوان
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • آبغوره : 1 قاشق سوپ خوری

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

طرز تهیه:

1- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.

2- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

3- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلائی رنگ شود.

4- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

5- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

6- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

7- بعد از تفت دادن گوشتها ، 2 لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

8- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

9- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

10- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.

11- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت با حرات ملایم پخته شود.

12- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

13- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

14- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی می باشد.

نکات خورشت کدو تنبل:

1- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

2- حتماً زمان پخت کدو باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.

3- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

4- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

5- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *