خورشت چغاله بادام؛ طعم خوش بهاری


وب‌سایت نمناک: خورش چغاله بادام یک خورشت بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است و با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد. میدانید که در فصل بهار چاغاله بادام فراوان است؛ پس فرصت را از دست ندهید و یک خورش خوشمزه برای خود وخانواده تان تهیه کنید.

مواد لازم:

  • گوشت: نیم کیلو
  • چغاله بادام: نیم تا یک کیلو
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • نعنا جعفری: نیم کیلو
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
  • آبغوره یا آبلیمو: به دلخواه

خورشت چاقاله بادام؛ طعم خوش بهاری

طرز تهیه:

۱. مثل طرز تهیه اکثر خورشت‌ها برای تهیه این غذا هم اول پیاز‌ها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.

۲. حالا مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آن‌ها را گرفته اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.

۳. مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست وشو و خشک شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

۴. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، سبزی‌های سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *