جوجه کباب حلزونی؛ یک طعم به یاد ماندنی!


وب‌سایت غذالند: جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می‌شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می‌دهیم. مزیت این جوجه به سایر مدل‌ها این است که می‌توانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.

توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجه‌ها می‌شود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجه‌ها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجه‌ها در برابر نفوذ آبلیمو کاور می‌شوند. دقت کنید که نباید کره را جایگزین روغن مایع کنید. چون کره هنگام برخورد با جوجه‌های سرد سفت شده و باعث سفت شدن جوجه کباب می‌شوند.

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زعفران: در صورت تمایل

جوجه کباب حلزونی؛ غذای شب عید!

مراحل پخت

۱. ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم.

۲. در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخواهیم برش داده می‌شود.

۳. یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و داخل کاسه می‌ریزیم.

۴. سپس روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو را هم به پیاز اضافه می‌کنیم.

۵. مرغ‌های فیله شده را در مواد می‌خوابانیم و حسابی با هم مخلوط می‌کنیم.

۶. سپس روی کاسه را پوشانده و حدود ۵ ساعت داخل یخچال نگهداری می‌کنیم تا مرغ مزه بگیرد.

۷. سپس مرغ‌ها را دانه دانه به شکل حلزون در آورده و رول می‌کنیم.

۸. فیله‌های حلزونی را به سیخ می‌کشیم. (برای ماهیتابه از سیخ چوبی استفاده کنید).

۹. درون یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم.

۱۰. سیخ‌های مرغ را داخل آن گذاشته و اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم سرخ شده و حسابی مغز پخت شوند.

۱۱. در تابه را نگذارید تا دو طرف مرغ‌ها را طلایی کنید.

۱۲. سپس جوجه کباب را همراه با سالاد، برنج و نان سرو کنید.

نکته:

  • فیله‌های جوجه را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک ببرید. تکه‌های نازک زود می‌سوزند و تکه‌های ضخیم کاملا مغز پخت نمی‌شوند.
  • برای اینکه در مصرف زعفران صرفه جویی شود. ابتدا جوجه‌ها را به زعفران آغشته کرده و فرصت بدهید که رنگ بگیرند سپس با سایر مواد طعم دهنده قاطی کنید.
  • ادویه هایی همچون کاری سماق و دارچین طعم اصلی جوجه کباب شما را از بین می برند.
  • استفاده بیش از حد از آبلیمو باعث سفت شدن جوجه کباب می شود. از آبلیموی تازه و به مقدار لازم استفاده کنید.
  • جوجه ها هر چه مدت زمان بیشتری در مواد بمانند خوشمزه تر می شوند. بهترین کار این است که حداقل آن ها را به مدت ۱ ساعت در مواد بخوابانید.
  • پیاز‌های جوجه کباب را له یا رنده نکنید. چرا که پیاز رنده شده به جوجه می‌چسبد و به راحتی از آن جدا نمی‌شود. پیاز روی حرارت فورا تغییر رنگ می‌دهد و ما تصور می‌کنیم کباب مان آماده شده در حالیکه این پیاز است که تغییر رنگ داده. بهترین مدل خرد کردن پیاز خلال کردن آن است.
  •  

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *