انار پلوی شیرازی؛ شامی لذیذ مخصوص زمستان


روزنامه ایران – مرجان رضا زاده: انار پلو شیرازی یکی از غذاهای مجلسی شهر شیرازاست. البته قزوینی های عزیز هم انار پلو رو تهیه می کنن. طرز تهیه انار پلوی قزوینی هیچ تفاوتی با انار پلو مخصوص شیرازی نداره. پس دستور پخت انار پلو یکسانه. و توی هر دو دستور از مرغ استفاده میشه. اما شما می تونید انار پلو با گوشت هم تهیه کنید.

مواد لازم برای 3 نفر:

  • برنج یک و یک‌دوم پیمانه پلوپز
  • انار یک پیمانه
  • سینه مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گشنیز یک پیمانه
  • خلال پسته 1/3 پیمانه
  • زعفران، نمک، فلفل، روغن، گلاب به میزان لازم

انار پلوی شیرازی

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید. انار را دانه دانه کنید. خلال پسته را در کمی گلاب برای 10 دقیقه خیس کنید.

2. پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس مرغ ریش ریش شده و خلال پسته و کمی زعفران و گشنیز خرد شده و انار را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

3. آب را به نقطه جوش برسانید، مقداری نمک اضافه کنید و برنج از قبل خیس شده را به قابلمه اضافه کنید و بعد از پخت آبکش کنید.

4. کمی روغن در قابلمه بریزید و ته دیگ نان یا سیب زمینی را در قابلمه قرار دهید، مقداری برنج آبکش شده ریخته و کمی از موادی که آماده کرده‌اید روی برنج بپاشید و مخلوط کنید، این روند تا پایان برنج و مواد تکرار کنید. کمی آب روغن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی برنج بریزید و برنج را دم کنید. بعد از پخت در دیس کشیده و تزیین و سرو کنید.

نکته:

می‌توانید سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و در کمی روغن و کره و زعفران با کمی نمک و فلفل سیاه با شعله متوسط تفت دهید تا بپزد و سرخ شود و کنار دیس برنج بچینید و لابه‌لای برنج فقط گشنیز و انار و خلال پسته بریزید.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *