آموزش تخصصی فیله کردن ماهی شیر


وب‌سایت شور و شیرین: آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.

ماهي را به گونه‌اي كه شكم ماهي سمت خودمان باشد روي تخته كار قرار دهيد. آن‌گاه بوسيله نوك چاقو زير شكم ماهي را از قسمت سر تا انتهاي دم برش دهيد.

سپس داخل شكم را كاملا تخليه كنيد.

حالا قسمت كمر ماهي را با چاقو به ضخامت كمتر از نيم‌سانتي‌متر برش بزنيد و از قسمت دم تا پشت سر ماهي ادامه دهيد.

اينك با نوك چاقو خط وسط دو فيله را برش دهيد به گونه‌اي كه چاقو روي سطح استخوان را لمس كند، به كمك انگشتان فيله را به آرامي از سطح استخوان جدا كنيد.

سپس ماهي را از سمت بغل روي تخته كار قرار دهيد و چاقو را از قسمت كمر داخل كرده به گونه‌اي كه نوك چاقو از قسمت شكم بيرون زده شود و به اين ترتيب فيله را به طور كامل از استخوان جدا سازيد.

حالا فيله را از قسمت دم ماهي به گونه‌اي كه آسيبي به استخوان نرسد جدا سازيد.

اكنون آن قسمت از فيله كه به آبشش‌ها متصل است را نيز جدا سازيد.

حالا فيله بدست آمده را از خط وسط برش دهيد.

سپس پوست ماهي را با دستانتان نگه داريد و با چاقوي تيز آن را از گوشت جدا نمائيد.

اينك فيله را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.

برای مشاهده عکس در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید

آموزش تخصــصی فیله کردن ماهی شیر

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *