آش زغال اخته؛ مخصوص علاقمندان به غذای ترش


وب‌سایت نمناک: آش زغال اخته مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با طرز تهیه و دستور پخت آش زغال اخته با طعمی متفاوت که حتما با تهیه این آش و سرو آن از طعم آن لذت خواهید برد آشنا شوید.

مواد لازم برای آش زغال اخته

  • زغال اخته :یک کیلوگرم
  • پیاز متوسط :سه عدد
  • سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید :500 گرم
  • رشته آش :نصف یک بسته
  • آب :دو لیتر
  • لوبیا چیتی :دو پیمانه
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه آش زغال اخته

روش پخت آش زغال اخته

1. پیازها را خرد کرده و سرخ کنید.

2. سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار بگذارید.

3. لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید بپزید.

4. زغال اخته و پیاز را داخل دو لیتر آب بریزید، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند.

5. در مرحله آخر سبزی های خرد شده و نمک و فلفل را بیافزایید و رشته آش را خرد کنید و داخل آش بریزید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

منبع: برترین ها بخش غذای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *